İçeriğe geç

Armada Nin Sahibi Kim

Armada kime ait?

Armada Group, Armada Group Başkanı Dr. 2000’li yılların başında Muhammed Raif Hakmi tarafından kurulmuştur. Armada Group, Birleşik Arap Emirlikleri ve daha geniş Orta Doğu bölgesine dünya standartlarında hizmetler sunan 17 bağımsız şirketten oluşan yenilikçi bir çokuluslu yatırım grubudur.

Armada’yı kim yaptı?

Armada Alışveriş ve İş MerkeziGenel BilgilerMimarlarAli Osman ÖztürkMimarlık OfisiA Tasarım MimarlıkAna YükleniciSöğütözü İnşaatDiğer Bilgiler31 satır daha

Armada bilgisayar hisse kimin?

GCM Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

İngram şirketi kimin?

Mustafa Sulhi Güven, kurucusu olduğu Armada’da yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapmaya devam ediyor. Mustafa Sulhi Güven, İTÜ’den Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisansı derecesiyle mezun oldu.

Armada Grup kimin?

Armada Holding şirketinin sahibi Mohammad Rahif Hakmi, Elazığ’ın büyük potansiyeli olan güzel bir şehir olduğunu söyledi. “Elazığ’ın potansiyeli var. Zaten bazı yatırım fikirleri düşündük. “Potansiyelini değerlendirip karar vereceğiz” dedi.

Armada inşaat sahibi kimdir?

MERSİN’E ÖRNEK PROJE: ARMADA REINA.

Muhammed Raif Hakmi kimdir?

Mohammed Rahif Hakmi (Arapça: محمد رهيف حاكمي), Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir şirketler grubu olan Armada Group’un kurucusu ve başkanıdır.

Armada hangi dilde?

Armada, İspanyolcadan ödünç alınmış bir kelimedir ve “donanma” anlamına gelir. İspanyolca “silahlı” kelimesinden türemiştir.

Armada ne iş yapar?

2014 yılından bu yana INGRAM MICRO bünyesinde yer alan Armada Bilgisayar; dinamik yapısı ve yenilikçi bakış açısıyla, katma değer sunan ve bilişim sektörünün önde gelen uluslararası markaları tarafından tercih edilen bir distribütördür.

Armada bilgisayar kime satıldı?

Armada Bilgisayar, şirketin yüzde 57,9’unu Dubai merkezli Aptec Holdings’e 24,34 milyon dolara satmak için bir anlaşma imzaladı. KAP’a yapılan açıklamada, hisse başına 1,75 dolar değerindeki satın alma anlaşmasının bugün imzalandığı belirtildi.

Aptec Holdings kimin?

Aptec Holdings, Ingram Micro, Inc. (“Ingram Micro”) ve Hisse Devri sonucunda Ingram Micro, Aptec Holdings aracılığıyla Şirket üzerinde kontrole sahip olacaktır.

Armada bilgisayar ismi değişti mi?

Sermaye Piyasası Kurulu, Armada Bilgisayar’ın isminin “Ingram Mikro Bilişim Sistemleri AŞ” olarak değiştirilmesini onayladı. Sermaye Piyasası Kurulu, Armada Bilgisayar’ın unvanının “Ingram Mikro Bilişim Sistemleri Anonim Şirketi” olarak değiştirilmesini onayladı.

İngram Bilişim’in kaç çalışanı var?

Ingram Micro Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi Armada Hakkında; Borsada işlem gören şirket (IMKB), 170 deneyimli çalışanı ile bilişim sektörümüzün lider satış şirketidir.

İngram hisse ne iş yapar?

(INGRM) Şirket bilgileri. Şirketin asıl faaliyet konusu, elektronik, bilgisayar, haberleşme ve telekomünikasyon sanayiine ait her türlü ürünün, ayrıca bunların üretiminde kullanılan ilk yarı mamul ve mamul malzeme, makine, teçhizat ve yedek parçaların alımı, satımı ve üretimidir.

İngram Bilişim hangi pazarda?

Ana pazarda da işlem gören Ingram Micro Bilişim Sistemleri A.Ş.’nin hisseleri Borsa İstanbul (BIST) endekslerinde INGRM koduyla işlem görmeye devam ediyor. Ingram Micro Bilişim Sistemleri A.Ş’nin toplam sermayesinin 24 milyon TL olduğu biliniyor.

Armada Gıda kimin?

Armada Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Kalıpçı Sönmez, “Kısa vadeli büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerimize ulaşmak için stratejik yol haritamızı hazırladık” dedi.

İngrm hisse kime ait?

Şirket sermayesinin en büyük hissedarı yüzde 91,58’lik payla Aptec Holding Limited olarak açıklandı.

Muhammed Raif Hakmi kimdir?

Mohammed Rahif Hakmi (Arapça: محمد رهيف حاكمي), Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir şirketler grubu olan Armada Group’un kurucusu ve başkanıdır.

Aptec Holdings kimin?

Aptec Holdings, Ingram Micro, Inc. (“Ingram Micro”) ve Hisse Devri sonucunda Ingram Micro, Aptec Holdings aracılığıyla Şirket üzerinde kontrole sahip olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Suriyeli Escort