İçeriğe geç

Konya Selçuklu Kaymakamı Kimdir 2024

Selçuk Kaymakamı kimdir?

Oğuz Alp ÇAĞLAR; 1976 yılında Konya’da doğdu. İlköğrenimini memleketi Boyabat’ta, ortaöğrenimini Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Meram Kaymakamı kimdir 2024?

Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Hakkında Bilgilendirme Toplantısı 18.09.2024 Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz başkanlığında 18.09.2024 tarihinde saat 10.00’da Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapılacaktır.

Konya Karatay ilçesi kaymakamı kimdir?

Kaymakam Cengiz AYHAN, Yağlıbayat ilçesi ve Savatra Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Cengiz AYHAN, Ahmet Haşhaş İlkokulu’nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı ve İlkokul Haftası’na katıldı.

Konya Selçuklu’nun kaymakamı kimdir?

Eflatun Can TORTOP, 1961 yılında Kayseri’nin Felahiye ilçesinde doğdu.

Kaymakam kimdir?

İlçenin genel idaresinin başkanı ve yetkilisi ilçe kaymakamıdır. İlçe kaymakamı ilçedeki hükümetin temsilcisidir. İlçe kaymakamı ilçenin genel idaresinden sorumludur. Bakanlıkların kuruluş kanunlarına göre ilçede gerektiği kadar kuruluş bulunur.

2024 Konya Valisi kimdir?

Konya Valisi Vahdettin Özkan 1968 yılında Muş’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir! Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir!

Konya Ereğli Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Oğuz Cem MURAT, şehit polis Fırat BULUT’un ailesini ziyaret etti.

Kaymakamı kim seçer kısaca?

İlçedeki genel idari teşkilatın başkanları, ilçe idaresinin şubelerinin başkanlarıdır. Onların emri altında çalışanlar ilçenin ikinci derecedeki memurlarıdır. İlçe valileri, İçişleri Bakanlığı Yönetim Kurulu tarafından seçilmesi ve Bakanın onayının ardından ortak karar ve Cumhurbaşkanının onayı ile atanır.

Konya Hadim Kaymakamı kim?

Kaymakamımız Sayın Ramazan CİHANGİR, 2024-2025 eğitim öğretim yılının açılışında heyecanla okullarını bekleyen öğrencilerimizin sevincini paylaşarak, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi 2024-2025 eğitim öğretim yılı dolayısıyla tebrik etti.

Konya Vali Yardımcısı kim?

Kimdir? 1973 yılında Dazkırı/AFYON’da doğdu.

Beyşehir valisi kimdir?

Vali Vahdettin Özkan, yeni atanan Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar’a başarılar dileyerek, ilçede öncelikle yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Konya Meram Kaymakamı kimdir?

Kaymakam Dr. Bayram YILMAZ.

Konya Cihanbeyli Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Fatih Uzun başkanlığında, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Bahadır Altınoluk ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Erdoğan kimdir?

– İçişleri Bakanlığı’nın 01.12.2016 tarihli kararıyla Seydişehir Kaymakamlığı’na atandı. – 20.08.2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atandı. – 06.09.2021 tarihli Bakanlık Onayı ile Konya Vali Yardımcılığı’na atandı.

Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal nereli?

1985 yılında Erzurum ili Tortum ilçesinde doğdu.

Selçuk Yosunkaya nerede görev yapıyor?

Yeni Kaymakam Selçuk Yosunkaya Göreve Başladı. Tunceli Vali Yardımcısı olarak İnebolu Kaymakamı olarak atanan Selçuk Yosunkaya, ilçemizde görevine başladı. Kaymakam Selçuk Yosunkaya, İnebolu Hükümet Konağı önünde kurum müdürleri tarafından karşılanmasının ardından toplantı salonunda bir görüşme gerçekleştirdi.

Vedat Yılmaz kimdir?

2016-2019 yılları arasında Rize-Fındıklı Kaymakamlığı, 2019-2023 yılları arasında Zonguldak-Alaplı Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 23 Ağustos 2023 tarihli ve 388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Beypazarı’na atandı. Kaymakam Vedat YILMAZ evli ve iki çocuk babasıdır.

Hamza Selçuk kimdir?

2019–2020 Aksaray/Sarıyahşi Kaymakam Vekili, 2020–2021 Konya/Halkapınar Kaymakam Vekili, 2023– halen Elazığ/Alacakaya Kaymakam Vekili

Tavsiyeli Bağlantılar: Yün Halıya Dökülen Kahve Lekesi Nasıl Çıkar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Suriyeli Escort